Den 133. efterårskantonmesse

Kinas import- og eksportmesse, også kendt som Canton Fair; Grundlagt i foråret 1957 afholdes Canton Fair i Guangzhou hvert forår og efterår.Kantonmessen er medsponsoreret af handelsministeriet og folkeregeringen i Guangdong-provinsen og arrangeret af China Foreign Trade Center.Det har en historie på næsten 50 år.Det er i øjeblikket det længste i Kina, det højeste niveau, det største i skala, det mest komplette inden for forskellige varer, det største antal udstillere og det mest effektive i transaktioner.En god omfattende international handelsbegivenhed.Den er kendt som den første udstilling i Kina og barometeret og vejrhanen for Kinas udenrigshandel.
Kantonmessen er et vindue, et indbegreb og et symbol på Kinas åbning og en vigtig platform for internationalt handelssamarbejde.Siden starten er Canton Fair blevet afholdt 132 gange uden afbrydelser.Det har etableret handelsforbindelser med 229 lande og regioner rundt om i verden, med en samlet eksportomsætning på omkring 1,5 billioner amerikanske dollars og i alt 10 millioner oversøiske købere, der deltager og online besøger messen, og har kraftigt fremmet handelsudvekslinger og venlige udvekslinger mellem Kina og resten af ​​verden.
Udstillingen består af 50 handelsgrupper, og tusindvis af udenrigshandelsvirksomheder, produktionsvirksomheder, videnskabelige forskningsinstitutter, udenlandsk investerede/enejede virksomheder og private virksomheder med god kreditværdighed og stærk styrke vil deltage i udstillingen.Antallet af stande kl. Canton Fair er 55.000, og omkring 22.000 virksomheder har bestilt stande på Canton Fair.I de seneste år har næsten 200.000 internationale købere deltaget i hver session, hvoraf mere end 10.000 er fra USA.I de seneste fem år har i alt omkring 117.000 amerikanske købmænd besøgt Canton Fair, og købsbeløbet har oversteget 46 milliarder amerikanske dollars.Dette viser, at Canton Fair har spillet en vigtig rolle i at fremme kinesisk-amerikansk økonomisk og handelsmæssigt samarbejde.

Fra den 23. til den 27. april 2023 vil vores virksomhed deltage i den 5-dages 133. Kina import- og eksportmesse (det vil sige Spring Canton Fair 2023) eksportudstilling, hvis indhold er daglige forbrugsvarer, produkter til personlig pleje.

nyheder-1

Adresse: Kinas import- og eksportmesse Pazhou International Convention and Exhibition Center.(Nr. 380, Yuejiang Middle Road, Haizhu District, Guangzhou, Kina)

På det tidspunkt vil vores virksomhed udstille vores seneste badesætprodukter i foråret 2023, velkommen til at besøge vores stand.


Indlægstid: 13-jul-2022